SÆLG DIN BOLIG GENNEM OS OG Danske BOLIGadvokater

ØNSKER DU EN GRATIS VURDERING AF DIN BOLIG ?

Kontakt en af vores medarbejdere eller udfyld vores kontaktformular, hvis du gerne vil have en indledende gratis vurdering af, hvad din bolig er værd, og hvilken salgsstrategi vi forslår, når du skal i gang med salget. Du får samtidig et uforpligtende formidlingstilbud med en fast, lav pris på salget af din bolig.

Du er også meget velkommen til at læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som boligsælger eller boligkøber på Danske BOLIGadvokaters hjemmeside.

Vi har en intern salgsafdeling, som varetager ejendomsformidlingen på vegne af vores boligsælgere. Afdelingen ledes af certificeret boligadvokat og registreret ejendomsformidler Alexander May Christiansen, og den består af et dedikeret salgsteam, som sikrer dig en høj grad af professionalisme, faglighed og hurtighed i behandlingen af dit boligsalg. Vores salgsteam står til rådighed for dig alle ugens dage – hele året rundt.

Vores interne salgsafdeling består af følgende personer:

Alexander May Christiansen
Ansvarlig indehaver, certificeret boligadvokat, registreret ejendomsformidler

E-mail: amc@maywebster.dk
Tlf.: 26 37 33 66

Ulrik Nørregaard
Boligadvokat

 

E-mail: un@maywebster.dk
Tlf.: 21 78 37 69

Lea Husted Petersen
Salgskoordinater, stud.jur.

 

E-mail: lhp@maywebster.dk
Tlf.: 70 23 70 50

Majken Christensen
Salgskoordinater, sekretær

 

E-mail: mc@maywebster.dk
Tlf.: 70 23 70 50

Bor du uden for hovedstadsområdet, kan en af vores mange andre kollegaer i Danske BOLIGadvokater stå for salget.

EJENDOMSFORMIDLING ER MERE END ET SALGSARBEJDE
Lad os hjælpe dig trygt og professionelt gennem salget af din bolig samt i alle andre henseender. Salg af en bolig er faktisk mere end blot et salgsarbejde. Der er mange juriske forhold, som boligsælgeren og navnlig ejendomsformidleren skal iagttage.

Det er vigtigt for os, at du følger dig tryg, når du vælger os som din ejendomsformidler, og at din tillid til os og vores kompetencer er fuldstændig intakt fra vores første møde, igennem fremvisnings- og forhandlingsfasen med køber, frem til nøgleoverdragelsen, og afslutningsvis til du får din købesum udbetalt.

Som en del af Danske BOLIGadvokater er vi højt specialiserede i køb og salg af fast ejendom, og vi er underlagt høje krav dels til kvaliteten af vores arbejde dels til vores løbende deltagelse uddannelse inden for faget.

Vi hjælper og rådgiver vores boligsælgere inden for alle områder i forbindelse med salget af vores boligsælgeres ejendomme.

Som både ejendomsformidlere og boligadvokater beskæftiger vi os naturligvis med rådgivning til både boligsælgere og boligkøbere, og med vores juridiske baggrund og uddannelse forener vi vores kompetencer inden for den komplekse, lovmæssige regulering af boligområdet med vores erfaring og interesse for salg af boliger i Københavnsområdet.

SÆRLIGE FORDELE VED AT VÆLGE OS
Vælger du os til at sælge din bolig, kan vi som en del af Danske BOLIGadvokater garantere, at du vil opleve følgende særlige vilkår og fordele:

100% uvildighed
Som boligadvokater og medlemmer af Danske BOLIGadvokater er vi som noget helt særligt underlagt strenge krav, når vi sælger boliger og yder anden boligrådgivning. Vores boligsælgere er således fx sikret 100% uafhængighed, da vi som boligadvokater og ejendomsformidlere ikke må have modstridende interesser ved et formidlingsopdrag, ligesom vi heller ikke må modtage provision eller andre ydelser fra vores samarbejdspartnere fx banker og forsikringsselskaber. Vores eneste fokus er at få din bolig solgt.

Favorable priser
Vi kan grundet kombinationen af både at være ejendomsformidlere og boligadvokater tilbyde vores boligsælgere priser, som efter vores bedste overbevisning, er blandt de billigste i markedet. Hertil skal det nævnet, at vi som boligadvokater er underlagt regler, som sikrer, at vores honorarer ikke må være urimeligt høje, og dette krav efterlever vi naturligvis. Der skal være sammenhæng mellem pris og ydelse.

Gratis samejeoverenskomst, testamente eller ægtepagt
Vi kan som boligadvokater tilbyde hjælp til mange andre advokatydelser, som ikke blot handler om salg af vores boligsælgeres ejendomme. Vælger du os til at sælge din bolig, tilbyder vi som en bonus at udarbejde en samejeoverenskomst, et testamente eller en ægtepagt til dig og din ægtefælle eller samlever – helt gratis.

Selvsalg
Ønsker du selv at stå for salgsarbejdet med din bolig, men kan du ikke lige overskue al papirarbejdet og de juridiske faldgruber og forhold ved salget, og ønsker du at spare mange penge ved salget, kan vi som boligadvokater tilbyde at bistå med dette arbejde til en fast, lav pris.

Andre rabatter
Som boligsælger hos os tilbyder vi dig og din familie særlige rabatter på en række andre advokatydelser, som fx hjælp med købet af din næste ejendom, køberrådgivning ved familiemedlemmers eller venners køb af en bolig, samejeoverenskomster, testamenter og ægtepagter, ansøgningsprocesser og byggetilladelser ved kommunen mv.

Nyttige links og gode råd
Med vores omfattende viden og erfaring i Danske BOLIGadvokater tilbyder vi vores boligsælgere og boligkøbere adgang til vores omfattende vidensdatabase om boligmarkedet. Her er mange gode vejledninger og råd om boligmarkedet, og om hvad du som boligsælger og boligkøber skal være opmærksom, når du skal sælge din nuværende bolig eller købe din næste.